Jet set

Zovu je "Zvijer", a jedna je od najljepših fudbalerki svijeta

Zovu je "Zvijer", a jedna je od najljepših fudbalerki svijeta
Foto: Instagram | Zovu je "Zvijer", a jedna je od najljepših fudbalerki svijeta

Zahvaljujući poznatom italijanskom novinaru Đanluki Dimarciju, koji je odlučio da piše o njoj, saznali smo da tamošnji šampionat može da se pohvali da u svojim redovima ima jednu od najljepših fudbalerki svijeta.

U pitanju je Agata Izabela Sentaso, 31-godišnja djevojka koja nastupa za Veneciju, i koja, uprkos svojoj ljepoti, ima nadimak "Zvijer".

"Nadimak je izmislio moj otac, kada sam bila mlađa. Bila sam jako živahna kao dijete, što se kasnije reflektovalo i na fudbalski teren", rekla je Agata koja je tek sa nekih 20 godina krenula ozbiljnije da šutira loptu.

Dodaje da dok je bila dijete, svaka lopta je morala da bude njena.

Foto: Instagram

"Čak i ona košarkaška. Roditelji su me, s druge strane, vodili na hor, klavir, bilo gdje daleko od blata i znoja. Ideja da djevojčica igra fudbal nije bila tako česta. Morala sam da prolazim mnogo štošta prije nego što su me u školi prihvatali da igram sa dječacima", istakla je Agata.

Agata je priznala da voli dosta da jede, uprkos tome što se bavi sportom, kao i da se zabavlja. Kako sama kaže, obožava da se smije, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije