Jet set

Zubčević: Muž me snimao dok sam bila sa drugim

Zubčević: Muž me snimao dok sam bila sa drugim
Foto: Printscreen/YouTube | Zubčević: Muž me snimao dok sam bila sa drugim
N.N.

Zvezda Granda, pjevačica Slađana Zubčević, iznenadila je sve kada je otkrila da je bila bliska sa drugim muškarcem, dok je njen suprug sve to snimao.

Da ljubavni odnosi umiju da budu bizarni svjedoči i Slađanin slučaj, ali na svu sreću riječ je bila o poslovnoj saradnji, no ipak je neprijatno.

"Vidi mene žena i po, krupna i razmišljam, aj ti sad nađi nekoga ko neće da izgleda smešno pored mene. Prvo sam želela da nađemo modele, da njih snimamo ali su mi objasnili da to ne treba tako. Razmišljam ja tako koga da nađem i padne mi na pamet moj školski drugar koji je već radio neke spotove i ima iskustva", ispričala je Slađana.

Iako je profesionalac u svom poslu, priznaje da joj je bilo izuzetno neprijatno što je baš njen muž snimao njene intimne scene.

"Kažem ja mužu: 'Kako ćemo mi sad ovo?', ti snimaš svoju ženu s nekim drugim i onda je nastao minut ćutanja - priznala je, ali je ubrzo shvatila da njen suprug ozbiljno doživljava svoj posao s obzirom na to da se inače bavi snimanjem. Kad si mogao da snimaš razne nage žene i ja sam to podnela možes sad i mene s drugim rekla sam mu", rekla je Slađana u emisiji "Grand Magazin".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije