Jet set

Zvijerka iz "Seks i grada" postao tata po drugi put

Zvijerka iz "Seks i grada" postao tata po drugi put
Foto: Paul Zimmerman/WireImage | Zverka iz "Seks i grada" postao tata po drugi put

Američki glumac Kris Not poznatiji kao Zvijerka iz popularne "Seks i Grad" obradovao je sve svoje fanove. Po drugi put postao je tata!

Holivudski glumac Kris Not, koji je ovdašnjoj javnosti najpoznatiji kao Zvijerka iz serije "Seks i grad" dobio je sina i to u 65. godini života. Preslatkom fotografijom obavijestio je svoje fanove i publiku da je stigao durgi sin po imenu Kit.

"Dole, pravo iz raja, stigao je naš drugi sin Kit!", napisao je glumac.

Javnost i njegovi fanovi ostali su zatečeni preslatkom fotografijom drugog sina te su mu povodom ovih divnih vijesti čestitali i dijelili komplimente, prenosi Story.rs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Down from the heavens comes our second son- Keats! “ A thing of beauty is a joy forever”

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on

Glumac Kris Nort, za kojim su ludjele žene širom svijeta, 2017. godine za "Us Weekly", razočarao je sve dame kada je saopštio da je serija "Seks i grad" iza njega.

"Osjećam se da smo ispričali cijelu priču. Ne mislim da je ostalo išta više što mogu da pokažem u toj ulozi i toj priči. Vrijeme je da pričam neke nove priče", rekao je Zvijerka i dodao:

"Prihvatam to, ali ne razumem. Mislim da gledaoci više prate tu seriju zbog mode. Ono što zapravo ne razumem je cijela ta ideja Zverke – on zapravo nije muškarac koji će se ikada skrasiti. Keri Bredšo i on bili su savršeni partneri, neko vrijeme su uspjevali zajedno, ali ona je imala i hrpu drugih muškaraca, a on je između ostalog bio oženjen. Rekao sam samo da me ne pretvore u zgodnog muškarca koji je pritom dosadan bogataš. Želio sam da budem duhovit", završio je Nort i samo tri godine kasnije sve dame oduševio svojom novom ulogom tate u sedmoj deceniji!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije