Jet set

Zvijezda Harija Potera ne prestaje da iznenađuje Instagram objavama

Zvijezda Harija Potera ne prestaje da iznenađuje Instagram objavama
Foto: Instagram | Zvijezda Harija Potera ne prestaje da iznenađuje Instagram objavama

Ako postoji jedna stvar koju Tom Felton, zvijezda Harija Potera, zna da radi, to je prisutnost na društvenim mrežama.

U proteklo vrijeme Instagram nalog Toma Feltona postao je jedno od najboljih mjesta za viđanje slavnih. Kada ne dijeli zabavne trenutke okupljanja sa svojim kolegama iz Harija Potera, on objavljuje fotografije sa, ni manje ni više, članovima britanske kraljevske porodice, Vilijamom i Kejt.

U franšizi o Hariju Poteru, Tom Felton je igrao Drakoa Melfoia, mladog Sliterina sa prijateljima na visokim pozicijama, a čini se da i u stvarnom životu ima sklonost da okuplja istaknute ličnosti.

Ne dešava se svaki dan da neko dobije priliku da razgovara sa vojvodom i vojvotkinjom od Kembridža, posebno ne u srcu Vestminsterske opatije. Kako Felton objašnjava u naslovu objave, povod za ovu priliku bio je predstojeći tv specijal "Kraljevske pjesme: Zajedno na Božić".

Prema opisu ITV kanala, gosti će biti mnoge poznate ličnosti, službenici, nastavnici, kao i pripadnici oružanih snaga, a cilj programa je da okupi Britance, istakne važnost mentalnog zdravlja i ljudske povezanosti nakon godinu i po dana problema i zatvaranja zbog pandemije kovida-19.

Iako nije jasno koju će ulogu Felton imati u specijalu, fanovi znaju da je tokom pandemije on već učinio mnogo toga da ih razveseli svojim objavama na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Felton se nedavno družio sa kolegama, Danijelom Redklifom, Emom Votson i Rupertom Grintom, kako bi snimili retrospektivu povodom 20. godišnjice filmske franšize, a specijal "Hari Poter: Povratak u Hogvorts" premijerno će biti prikazan 1. januara 2022, prenosi B92.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Felton (@t22felton)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije