Jet set

Zvijezda "Sopranosovih": OnlyFans mi je spasio život (FOTO)

Zvijezda "Sopranosovih": OnlyFans mi je spasio život (FOTO)
Foto: Youtube / Printscreen | Zvijezda "Sopranosovih": OnlyFans mi je spasio život (FOTO)

​Američka glumica Drea de Mateo (52), zvijezda serije "The Sopranos", otkrila je da joj je OnlyFans "spasio život". Nakon što je odbila vakcinisati se protiv korona virusa, Drei su otkazali glumačke angažmane te je tako ostala bez novca. Onda se priključila platformi za odrasle. Glumica je istakla da je u pet minuta otplatila svoje dugove te pokrenula svoj posao.

"To nas je spasilo. OnlyFans mi je spasio život, 100 odsto. Ne mogu vjerovati da to govorim, ali stvarno nas je spasilo. Svako ko me želi osuditi i poniziti, neka samo izvoli. Samo se nadam da se nikada neće naći u poziciji u kojoj sam se ja našla, da se moram brinuti za dvoje male djece. To je spasilo moj dom koji nam je bio vrlo važan. I osim svega toga, dao mi je dovoljno novca da sama pokrenem i finansiram ULTRAFREE" rekla je za "Daily Mail".

Drea je otkrila da je prije otvaranja profila na OnlyFansu imala samo 10 dolara na računu, skoro je izgubila kuću, a nije imala novaca kako bi se brinula o bolesnim roditeljima.

"Stavili su mi blokadu računa i kuća mi je bila poplavljena pa sam je pokušavala brzo prodati. Istovremeno sam izgubila mamu, a moja druga mama, koja ima demenciju, ostala je bez novca za njegovateljku. Nisam znala šta je gore" rekla je.

Prvo je oklijevala otvoriti račun na platformi za odrasle, ali je to ipak napravila. U početku su ona i njen suprug planirali zajedno snimati podkast na platformi.

"Učinila sam to, ali zapravo to nisam htjela učiniti. Dosta sam se zagrijala za to i postalo je viralno i ljudi su poludjeli. Mislim, početna ideja za otvaranje OnlyFansa bila je da smo Robi i ja namjeravali napraviti podkast koji bi bio kontroverzan. Htjeli smo ga naplaćivati kako nas mediji ne bi uništili zbog toga, a Robi bi mi tu i tamo malo izmasirao stopala jer morate dodati malo nečeg takvog za OnlyFans" istakla je.

Prvo joj se ta ideja nije svidjela, ali je OnlyFans zavoljela s vremenom.

"Dobar je osjećaj vidjeti te fotografije. Možda ih tu i tamo malo dotjeram, ali istina je da se snimam uživo tako da fanovi mogu vidjeti kako se fotografisanje događa u stvarnom vremenu" rekla je.

Drea de Mateo proslavila se ulogom Adriane La Serve u "Sopranovima". Adriana je bila dugogodišnja djevojka, a potom i zaručnica Kristofera Moltisantija, štićenika Tonija Soprana. a za ovu je ulogu osvojila Emi za najbolju sporednu glumicu, prenosi "24Sata".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije