Jet set

Zvijezda serije "Mitbasters" optužen za silovanje sestre

Zvijezda serije "Mitbasters" optužen za silovanje sestre
Foto: Facebook | Zvijezda serije "Mitbasters" optužen za silovanje sestre

Bivši voditelj emisije "MythBusters" Adam Savidž optužen je za seksualno zlostavljanje, a ta optužba potiče od njegove rođene sestre.

U predmetu podnijetom u utorak Vrhovnom sudu u Vestčesteru, Miranda Pakijana kaže da je "seksualno zlostavljana kao dijete od strane brata." U dokumentima se navodi da je od 1976. do 1979. godine, kada su živjeli zajedno u Njujorku, Savidž, koji sada ima 52 godine, "više puta silovao Mirandu Pakijanu i primoravao je na oralni seks, zajedno sa drugim oblici seksualnog zlostavljanja".

U to vrijeme Pakijana je imala 7 do 10 godina, a Savidž 9 - 12, navodi se u dokumentima, prenosi "USA Today". U tužbi se navodi da je Pakijana bila "užasnuta i istraumirana" zlostavljanjem i da želi da se "oporavi od emocionalne i fizičke patnje koju je pretrpela".

U izjavi koju je advokat Endru Bretler dostavio "USA Today" , Savidž je negirao optužbe.

"Nadam se da će moja sestra dobiti pomoć koja joj je potrebna da pronađe mir, ali ovome mora doći kraj. Dugi niz godina ona je nemilosrdno i lažno napadala mene i ostale članove moje porodice", navodi se u saopštenju.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije