Jet set

Zvijezde 'Sumrak sage' ponovo u vezi?

Zvijezde 'Sumrak sage' ponovo u vezi?
Foto: Arhivska fotografija | Zvijezde Sumrak sage opet su u vezi?

Pokušavaju vezu sakriti od javnosti, no ima još hemije među njima, rekao je prijatelj glumaca Roberta Patinsona (32) i Kristen Stjuart (27) za magazin OK.

Patinson i Stjuart su prekinuli 2013. nakon što je glumica imala aferu s oženjenim rediteljem Rupertom Sandersom (47) kojeg je upoznala na snimanju filma 'Snježana i lovac'.

Glumci su u subotu zajedno došli na zabavu kolegice Lili-Rouz Dep (19), kćerke Džonija Depa (54) u luksuzni hotel Chateau Marmont u Los Anđelesu. Patinson i Stjuart su nekoliko puta izašli zajedno napolje te su podijelili nekoliko cigareta.

"Zabavljali su se i smijali razgovarajući", rekao je njihov prijatelj. Dodao je kako se u posljednje vrijeme često viđaju i da su se pomirili.

Glumci su zajedno bili i na modnoj reviji prošlog mjeseca.

"Kristen se nada kako je Robert ozbiljan kada kaže da joj je oprostio prevaru", istakao je. Nakon što je ostavio Stjuartovu, Patinson je bio u vezi s engleskom pjevačicom FKA Twigs (30). Prošle godine su prekinuli, a nisu htjeli otkriti razlog.

Kristen je nakon Roberta prešla na djevojke i bila u vezi s asistentkinjom Alisijom Kargile, a nakon nje s modelom Stelom Maksvel (28). Stjuart je navodno prekinula sa Stelom i neko vrijeme nisu viđene zajedno.

Kristen i Robert su se upoznali 2008. na snimanju filma 'Sumrak saga', a prekinuli su nakon skandala s prevarom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije