Horoskop

Elegantna frizura poslovnog i modernog muškarca

Elegantna frizura poslovnog i modernog muškarca
Foto: cbr.com | Elegantna frizura poslovnog i modernog muškarca

Danas muškarci nose različite tipove frizura i teško je reći koja frizura je najbolja i koja je najpopularnija.

Ali ako ste neko ko želi da izgleda otmeno i džentlmenski u svakoj situacji i ako volite da ostavljate poslovni i biznismenski utisak gdje kod da se pojavite, a da istovremeno izgledate moderno, onda je ovo frizura koja je defnitivno za vas.

Ekipa sa popularnog kanala "Slikhaar TV", pokazala nam je šta je potrebno kako bi se napravila ova frizura. Riječ je o frizuri srednje dužine koja će od frizera najviše zahtevati rad sa makazama. Poenta je da kosa sa strane glave bude kratka, ali ne pretjerano, pa se zato upotreba mašinice svodi na sam minimum, dok kosa na temenu treba da bude srednje dužine. Takođe, šiške je potrebno ostaviti da padaju preko čela, kako biste kasnije mogli da se poigravate sa kosom i da je oblikujete po želji.

Dakle, prije nego što se odlučite na ovakvu frizuru, potrebno je da već imate kosu srednje dužine koju možete oblikovati i stilizovati na ovaj način. Pogledajte video klip kako biste vidjeli kako izgleda ova frizura, kako se pravi i kako transformiše muškarca u pravog zavodnika.

Klip takođe pokažite i vašem frizeru kako bi njemu bilo lakše da razumije šta želite i kako bi vam bolje kreirao ovaj stil frizure.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije