Horoskop

Omega lansira novi sat u čast Džejms Bonda

Omega lansira novi sat u čast Džejms Bonda
Foto: Facebook | Omega lansira novi sat u čast Džejms Bonda

Prije zvanične premijere najnovijeg filma o agentu 007, No Time To Die, koji će se u bioskopima naći od 20. novembra, Omega brend je lansirao uzvišeni Seamaster model, specijalno za slavnog tajnog agenta. Džejms Bond nosi Omega Seamaster ručni sat od GoldenEye iz 1995.godine, ali ovog puta, slavni brend je kreirao nešto zaista posebno za kolekcionare i ljubitelje ovog filma – platinasto-zlatno izdanje svog Seamaster Diver 300 M.

Prošlogodišnja verzija, kreirana da proslavi 50-u godišnjicu On Her Majesty’s Secret Service, takođe je sadržala brojčanik u formi spirale, a bila je napravljena od čelika i ograničena na 7.007 komada, sa cijenom od 6.500 dolara. Novo izdanje, koje takođe dolazi sa rednim brojem na brojčaniku i strani svog kućišta, ovog puta napravljeno je u platinasto-zlatnoj verziji. Ovog puta, nije u pitanju ograničeno izdanje, ali će vas časovnik koštati 51.900 dolara, prije poreza.

omegawatches.com
omegawatches.com

Estetika nije kraj razlika između ova dva modela. Čelična verzija iz 2019.godine, sadržaja je skriveni broj 50 unutar SuperLuminova indeksa na poziciji deset sati, kao i grb porodice Bond na poziciji 12 sati – ti akcenti su zadržani i na novom modelu. Ono što je novo, su kazaljke i markeri, koji su kreirani od 18-karatnog belog zlata, dok je tim materijalom akcentovana i spirala na brojčaniku. Kaiš ovog modela napravljen je od kože i dolazi sa poliranom kopčom, dok su u ponudi i varijante sa gumenim i NATO kaiševima, ukoliko su vam potrebne sportske varijante. Brojčanik nove verzije kreiran je od crnog emajla umjesto crne keramike, dok je ronilačka skala urađena u platini.

Ukoliko sat okrenete, možete vidjeti Omega Co-Axial Master Chronometer Caliber 8807, vidljiv kroz poleđinu kućišta. Staklo kreirano od safirnog kristala, laserski je gravirano i na sebi nosi grb, koji je ispunjen platinom.

Pored toga, novi časovnik dolazi sa sopstvenim Globe-Trotter koferom, tako da ga možete nositi sa sobom, gdje god da krenete.

(luxlife.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije