Horoskop

Šta izbor revera govori o vama?

Šta izbor revera govori o vama?
Foto: Ilustracija | Šta izbor revera govori o vama?

Ukoliko nekada idete u kupovinu odijela, možda će vas prodavačica upitati kakve revere preferirate. Možda vam se to čini kao jedan mali, nebitan detalj, ali rever zapravo može da promijeni kompletan izgled odijela.

Pogledajte kako određeni reveri mogu da akcentuju izgled muškarca i odaberite pravi rever za vas.

Usječeni reveri

Tradicionalni, notch reveri uobičajeni su kod poslovnih odijela. Naziv ovih revera dolazi od oblika i forme revera, koji se spajaju sa okovratnikom. Ovakav izbor revera je savršen za kancelariju i poslovne i konzervativne muškarce, koji ne žele da se previše ističu, već žele da postignu uzdržan i rezervisan izgled.

Špicasti reveri

Ovakvi reveri su idealni za muškarce koji žele da se izdvoje i istaknu. Oni naglašavaju ramena muškarca i vizuelno smanjuju obim struka, ali su dovoljno svedeni da mogu da se nose na formalnim i poslovnim događajima. Mogu da se kombinuju sa modernim detaljima, poput pantalona, čija je dužina do članaka ili pak sa košuljom sa širokim okovratnikom.

Šal reveri

Izrađuju se od malih dijelova fabričke tkanine oko cijelog vrata i često se primećuju na finijim smokinzima. Nekada su bili retkost, a danas su veoma učestali, ovi reveri najčešće su napravljeni od tkakina, kao što su saten i svila, u bojama koje kontrastiraju boji sakoa. Stvaraju sofisticirani izgled samopouzdanog muškarca, koji želi da bude primjećen.

(menshealth.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije