Muški kutak

Šta moderni muškarac mora imati u plakaru

Šta moderni muškarac mora imati u plakaru
Foto: Ilustracija | Šta moderni muškarac mora imati u plakaru
N.N.

Nisu samo žene te koje vode računa o sklopu boja i dezena na svojim toaletama. Muškarci takođe imaju istu želju i potrebu. Veoma je dobro znati koji su to komadi odjeće neophodni da biste upotpunili odjevnu kombinaciju.

Pogledajte nekoliko prijedloga o obaveznim modnim detaljima:

Kožna jakna

Crna kožna jakna je jednostavno neizostavna u vašem garderoberu. Situacije u kojima je možete upotrebiti su mnogobrojne. Kombinacija - košulja, farmerice i kožna jakna, jednostavno obara sa nogu!

Slim pantalone

U buticima su u ponudi raznovrsni modeli i krojevi, i često je preširok izbor uzrok glavobolja i nedoumica. Da vam skratimo muke - odaberite uske pantalone. Crna boja je univerzalna, i uklapa se u gotovo svaku kombinaciju, ali i druge boje poput, bež, braon ili bijele, nije na odmet imati.

Majica sa uskim rukavima

Jednobojna majica ili jednobojna sa aplikacijom, i pritom uskim rukavima, sigurno će istaći vašu figuru i vaše mišiće. Ukombinujte je sa bermudama, i vaš izbor je pun pogodak!

Elegantne patike

Za svakodnevne aktivnosti, ipak je potrebno malo elegancije. Ukoliko ne želite da odete u krajnost i odlučite se za lakovane svečane cipele, elegantna sportska obuća je idealna za takve prilike. Patika-cipele, kako ih još nazivaju, savršeno se uklapaju sa gotovo svom garderobom.

Bijela košulja

Ljeto je pred nama, a jedan od sinonima za ljeto je preplanula boja mišićavih tijela. Svoju figuru istaknite uskom bijelom košuljom, i raskopčajte dugme ili dva, zarad opuštenijeg stila.

(menshealth.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije