Scena

Aco Pejović slavi rođendan u Dubaiju: Ovo će biti žurka godine

Aco Pejović slavi rođendan u Dubaiju: Ovo će biti žurka godine
Foto: Instagram | Aco Pejović slavi rođendan u Dubaiju: Ovo će biti žurka godine

Aco Pejović, uskoro će proslaviti svoj 52. rođendan sa srpskim džet-setom u Dubaiju.

Folk zvezda je zakazao veliki solistički koncert u ovoj dalekoj arapskoj zemlji, a svoje VIP karte već su obezbijedili poznati voditelji, glumci, fudbaleri.

„Interesovanje za Acin nastup je ogromno! U Dubaiju ima dosta Srba, kao i Pejovićevih fanova iz cele bivše Jugoslavije. Svi ga obožavaju i žele da dođu na njegov nastup, a posebno zbog činjenice da on tog dana proslavlja rođendan. Nisam ni znao koliko fanova iz svih krajeva ima dok nisam dogovorio ovaj nastup“, rekao je Đorđe Pešić.

Kako je još otkrio, pored naših ljudi koji žive i rade u Dubaiju, zahteve za VIP karte i separee najviše je dobio od naših javnih ličnosti.

„Dosta pevača, glumaca, fudbalera i voditelja doći će na Pejovićev nastup. Neki planiraju godišnji odmor baš tada, a neki dolaze specijalno zbog rođendanskog koncerta. Svi su oni njegovi dobri prijatelji, pa su poželeli da tog dana budu sa njim. Verujem da mogu da ga slušaju u Srbiji kad god požele, ali nastup u Dubaiju je nešto potpuno drugo. Očekuje se oko 2.000 ljudi. Biće vrhunska rasveta, led ekrani, ozvučenje, a klub u kojem će nastupiti jedan je od najvećih i najglamuroznijih u ovom gradu. Sa Acom će doputovati i ceo njegov bend sa pratećim vokalima, tako da će se o ovom koncertu sigurno dugo pričati“, rekao je Đorđe, odbijajući da kaže koja su to sve poznata imena rezervisala mјesto. Ipak, šuška se da su Kaja Ostojić i Katarina Grujić samo neka od njih.

„Ja sam već nastupala u Dubaiju u organizaciji krajem prošle godine i to je bio najbolji nastup u mojoj karijeri! Ne bih propustila Pejovićev ni za živu glavu“, rekla je Kaja Ostojić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije