Scena

Aleksandra Prijović zaplakala na trećem koncertu u Rijeci

Aleksandra Prijović zaplakala na trećem koncertu u Rijeci
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL | Aleksandra Prijović zaplakala na trećem koncertu u Rijeci

Aleksandra Prijović sinoć je održala treći i ujedno posljednji koncert u Rijeci u sklopu turneje, "Od istoka do zapada", a kao i prethodne dvije večeri, i sinoć je dvorana Zamet bila puna obožavalaca koji su više od tri sata uglas pjevali hitove kao što su "Za nas kasno je", "Dam, dam, dam", "Psiho", "Devet života" i brojni drugi.

Publika je pjevačici vikala: "Prijo, mi te volimo, Prijo, mi te volimo", a ona nije mogla suzdržati suze.

"Volim vas! Uvek je, što se mene tiče, malo reći hvala i nekada su riječi suvišne, ali Rijeka, hvala za tri nezaboravne noći! I ovo ne kažem da bih od vas dobila aplauz, a uvek ću reći, vrlo dobro znate da ja danas ne bih bila ovde da nije vas. Hvala svakoj osobi koja je kupila kartu, izdvojila vreme i došla na koncert", poručila je Prijović.

"Svaki koncert je poseban, u puno smo gradova i država bili do sada, a mislim da moja ekipa i društvo u prvom redu, koje je na svakom koncertu od prvog dana, znaju o čemu pričam. Uvek se dogodi ta neka posebna emocija koju ja ne mogu objasniti", dodala je.

Gošća na trećem Aleksandrinom koncertu u Rijeci bila je Sandra Afrika.

Publika je bila oduševljena odabirom gošće te su s njom zapjevali njene pjesme "Devojka tvog druga" i "Neko će mi noćas napraviti sina". U dvorani je zavladala prava euforija.

"Rijeka je posebna i koga drugog da pozovem za kraj nego tebe, najslađe je za kraj", rekla joj je Aleksandra na pozornici.

Na kraju koncerta Prijović se još jednom zahvalila publici.

"Nadam se da ste uživali kao i mi s vama. Hvala na gostoprimstvu, hvala za ovu prelepu veče, za tri nezaboravne noći. Ja verujem da će biti prilike da se mi još družimo", zaključila je ona, prenosi "Index.hr".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije