Scena

Alka Vuica nahvalila Aleksandru Prijović: "Da Oliver Dragojević ustane iz groba…"

Alka Vuica nahvalila Aleksandru Prijović: "Da Oliver Dragojević ustane iz groba…"
Foto: Screenshot/Instagram | Alka Vuica nahvalila Aleksandru Prijović: "Da Oliver Dragojević ustane iz groba…"

Poznata hrvatska pjevačica Alka Vuica progovorila je o svom životu, porodici, prevarama, ali i uspjehu srpske pjevačice Aleksandre Prijović u Hrvatskoj.

Alka je na početku razgovora istakla zbog čega ne vjeruje u mušku vernost, ali i zbog čega je smatraju fatalnom.

"Stalno drugi govore za mene da sam fatalna. Stalno razmišljam da su fatalne žene zbog kojih se neko ubio. Muškarci imaju u prirodi nagon da idu dalje, da oplođuju, da osvajaju, za razliku od žena koje traže nekog da stvaraju dom. Ne vjerujem u vjerne muškarce", rekla je Alka i progovorila o sinu Arijanu.

"Moj sin sarađuje dosta s umjetnicima u Srbiji. Jedna svjetska karijera je tek pred njim. On je unuk Vladimira Veličkovića, jednog od najvećih slikara u bivšoj Jugoslaviji. Arijan je studirao u Londonu i muzika mu je nešto najdraže, iako je završavao i vajarstvo i u tome je jako vješt", ističe pjevačica, a onda je progovorila o svojim ljubavnim iskustvima, prenosi "Telegraf".

"Neke stvari je teško izbjeći. Biti ljubavnica je nešto što treba izbjegavati u životu. To je ponižavajuć odnos i ne treba pristajati na takve odnose. Svijetu danas najviše nedostaje poštovanje. Izgubilo se poštovanje i samopoštovanje. Kada govorimo o seksualnosti, ja sam odrastala osamdesetih godina i bili smo vrlo otvoreni. Moja genracija je bila jako otvorena, nije bila tabu tema poljubiti se sa ženom ili preispitivati se. Ja smatram da su ljudi biseksualni po prirodi", otkrila je Alka i priznala zbog čega je imala probleme tokom školovanja.

"U školi sam bila odlikašica. Sa profesorima sam uvijek imala probleme, jer sam se previše isticala i uvijek sam imala šta da kažem", otkriva Vuica, a onda se prisjetila kako je u djetinjstvu dovela auto-stopera kući rekavši majci da je to Isus Hrist.

"Imala sam 4, 5 godina i bio je tu neki auto-stoper američki, ja sam ga dovela kući i reka mami: 'Mama, evo ga Isus Hrist'. Imao je dugu kosu. Poslije je prespavao kod nas i dugo poslije nam se javljao i slao razglednice", otkrila je Alka, a onda progovorila o uspjehu Aleksandre Prijović u Hrvatskoj.

"Ja ne znam da li bi neko u Beogradu napunio pet Arena kao što je Prijovićka u Zagrebu. Da Oliver Dragojević ustane iz groba ne znam da li bi napunio pet Arena u Zagrebu. Stvarno svaka čast. Znam da se u Hrvatskoj sluša srpska muzika, i te kako među mlađom populacijom. Pjesme koje žele slušati, ne možete da zabranite", poručila je pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije