Scena

Anabela završila u policiji nakon sukoba sa komšinicom

Anabela završila u policiji nakon sukoba sa komšinicom
Foto: a.nikoloski/anabelci/Instagram | Anabela završila u policiji nakon sukoba sa komšinicom

Anabela Atijas nedavo je navodno imala neprijatnu situaciju i to sa komšinicom iz zgrade koja je prijavila policiji za napad. Naime, pjevačica je ušla u raspravu sa ženom zbog parking mjesta, ali nije ni slutila kako će da se na kraju sve završi.

Kako piše Svet, Anabela ima problem, jer kada parkira automobil ispred zgrade, komšinica je stalno blokira svojim kolima, te često ne može da se isparkira dok ona ne pomjeri vozilo. Tako je nedavno krenula u kupovinu i kada je izašla, vidjela je komšinicu koja se parkira iza nje iako ima dosta slobodnih mjesta. Pevačica je prišla i pitala je da li je moguće da namjerno blokira njen auto i tada je nastala drama.

“Anabela je bila u šoku, jer nije mogla da veruje da je žena namerno blokira. Prišla joj je i pitala zbog čega to radi i zašto joj smeta. Bila je čak i ljubazna. Međutim, ta žena je počela da viče na nju i da drami i da govori kako ne može da radi šta hoće i da to što je ona poznata nju ne zanima. Anabela se nasmejala i upitala je koji je njen problem, da bi ta gospođa krenula ka njenim kolima da joj čupa brisače. Anabela je uhvatila za ruku i rekla joj drsko da se pomeri i da će zvati policiju. Grubo joj je rekla da se leči i da nije normalna. Sela je u kola i rekla joj da odmah pomeri vozilo da bi mogla da se isparkira. Šokirana je otiša da završi obaveze, a kada se vratila u stan nakon sat vremena, na vrata joj je došla policija i rekli su joj kako je komšinica prijavila za napad”, kazala je Anabelina poznanica.

Dodaje da je Andrej bio tu i da je znao cijelu priču, te je rekao policajcima da će doći u stanicu da daju izjavu.

“Otišli su odmah i ispričali šta se desilo. Naravno da Anabeli nije napisana prijava i rekla je, ako se parkira opet tako da je blokira, ima da zove policiju iste sekunde”, dodaje ona.

 (Pink.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije