Scena

Anđelina Džoli je ipak imala hiruršku intervenciju podmlađivanja?

Anđelina Džoli je ipak imala hiruršku intervenciju podmlađivanja?
Foto: Tanjug | Anđelina Džoli je ipak imala hiruršku intervenciju podmlađivanja?

Uprkos višestrukim stručnjacima koji su izjavili da je glumica imala neke intervencije, Anđelina Džoli je tvrdila da nikada nije išla pod nož niti se služila bilo čim drugim.

Na brodvejskoj premijeri mjuzikla "Outsiders" u četvrtak su se crvenim tepihom prošetale Anđelina Džoli i njena kćerka Vivijen Džoli-Pit.  Iako su njihovi autfiti u prvi mah bili najkomentarisaniji, pomnim posmatranjem došlo se i do nekoliko zaključka koji se tiču Anđelininog izgleda.

Glumica se smatra jednom od najlepših žena na svijetu. Anđelina je poznata po svom simetričnom licu, visokim, punim jagodicama i punim usnama. Njen dosljedan, mladalački izgled, čak i sa 48 godina, podstakao je glasine o tome da je išla "pod nož" kako bi ga zadržala. Jedan estetski hirurg je nedavno pomenuo vrstu zahvata koje je zvijezda možda imala.

Hirurg dr Suzan Evans smatra da je Džoli možda stavljala neke filere u svoje jagodice i usne, piše "Fandom Wire".

“Anđelina je stavila neke lepe filere koji su naglasili njene jagodice. Anđelina izgleda kao da je dodala kap filera na usne da bi ih održala punim. Vremenom, čak i najveće usne se smanjuju, postaju više naborane i možda će im trebati kap da se izglade bore.

Drugi stručnjak dr Zara Haratjunjan je takođe napomenula da je glumica možda imala nehirurški lifting vrata i lica kako bi zadržala prepoznatljivi mršav izgled.

Uprkos višestrukim stručnjacima koji su izjavili da je glumica imala neke intervencije, Anđelina Džoli je tvrdila da nikada nije išla pod nož niti se služila bilo čim drugim. U intervjuu za "Daily Mail" 2010. godine, glumica je demantovala glasine da je uradila plastičnu operaciju.

Mišljenje sa dr Zarom jednim dijelom dijeli i britanski plastični hirurg dr Džoni Beteridž, koji se često bavi analizama lica poznatih ličnosti. Između ostalog, on je istakao da je Anđelina oduvijek imala savršeno simetrično lice i da je to i dalje tako, ali uz malu pomoć hirurgije.

On veruje da glumica uradila nešto što se zove "deep plane facelift", odnosno dubinska intervencija zatezanja lica. Ovo je ozbiljna hirurška procedura koja se koristi za podmlađivanje lica i vrata, a daje dugotrajne rezultate i prirodan izgled. On gledaocima skreće pažnju na nešto što nam je pred očima, a što ne primećujemo zapravo.

Uši, odnosno izmenjen izgled tragusa u odnosu na pre 10 godine, je ono što odaju Anđelinu da se podvrgnula zahvatu.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije