Scena

Banjalučanka sa adresom u Čačku pobjednik "Nikad nije kasno"

Banjalučanka sa adresom u Čačku pobjednik "Nikad nije kasno"
Foto: Screenshot YouTube | Banjalučka sa adresom u Čačku pobjednik "Nikad nije kasno"

Sinoć se održalo veliko superfinale devete sezone šoua "Nikad nije kasno", u kom su pobjedu odnijeli Ružica Čavić, Sašo Bašeski i Selma Čavkić.

Nakon devet mjeseci nevjerovatne pjevačke borbe, pred stručnim žirijem je bio zadatak da izabere pobjednike ovogodišnjeg serijala.

Stručni žiri u finalu činili su Saša Milošević Mare, Ljubica Vraneš i Kaliopi, kao i 23 člana žirija koji su glasala u lajv telefonskom uključenju i tako izabrali pobjednika.

Pobjednica devete sezone emisije "Nikad nije kasno" prema odluci stučnog žirija je Ružica Čavić Tomićević koja je osvojila najviše podrške stručnog žirija, a to je upravo bilo 188 glasova.

"Dobro došla nazad, Ružice", poručio joj je predsjednik žirija Saša Milošević Mare.

"Ovu nagradu posvećujem svom suprugi i sinu uz mene čitavog života", izjavila je Ružica Čavić.

Prvog pobjednika odabrala je Fejsbuk publika, a lasakvu titulu u devetoj sezoni ponijela je Selma Čavkić koja je osvojila najviše glasova.

Selma Čavkić je odnijela pobjedu u kategoriji Facebooka i to sa 23,8 odsto podrške publike, odnosno 4.927 glasova.

Selma je ovu pobjedu doživjela veoma emotivno, a nakon trijmfa Ljubica Vraneš joj je uručila nagradu.

"Hvala puno, hvala od srca svima", kazala je Selma Čavkić nakon pobjede.

Najveću podržku publike putem SMS glasova dobio je Sašo Bašeski. Za Makedonca je u finalnoj noći pristiglo 6.087 glasova.

"Prilep će biti ponosan, kao i svi Makedonci. Hvala ti",  rekla je Kaliopi dok je Saši uručivala nagradu, a pobjednik se zahvalio na svemu.

Ko je Ružica Čavić?

Ružica iza sebe ima uspešnu karijeru koju je prekinula kada se 2005. godine povukla iz javnosti, a o njenom životu malo se znalo sve dok se prije devet meseci nije pojavila u kod Žike Jakšića u emisiji.

Ružica je rođena je na Manjači, odrastala je u Novom Sadu, a već godinama živi godinama u Čačku.

Pošto nije završila fakultet, osjećala je da treba da ostavi trag u muzici koja joj je oduvijek bila velika ljubav zbog čega je 2000. godine objavila solo album.

Karijeru je započela u bendu "Nemoguće vruće", nakon čega je njen muzički put krenuo uzlaznom putanjom.

Kako je Žika Jakšić promijenio sudbinu Ružici Čavić? Zbog borbe za potomstvo napustila scenu, a onda je uslijedio poziv koji nije mogla da odbije

Učestvovala je na mnogim festivalima i osvajala nagrade, a među brojnim pjesmama najdraži joj je duet sa Željkom Samardžićem "Nikad ne reci uskoro" kao i pjesma "Sve ja to poštujem" koja je bila veliki hit.

(Grand.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije