Scena

Bekuta se obratila Dragani Mirković: Ženska snaga te držala na vrhu

Bekuta se obratila Dragani Mirković: Ženska snaga te držala na vrhu
Foto: Screenshot/Grand | Bekuta se obratila Dragani Mirković: Ženska snaga te držala na vrhu

Dragana Mirković ovog vikenda održala je dva spektakularna koncerta u Štark Areni koja je bila puna do posljednjeg mjesta. Balkanska zvijezda je okupila i brojne javne ličnosti koje su došle da uživaju u atmosferi i proslave sa pjevačicom četiri decenije karijere, među kojima je bila i Ana Bekuta.

Ovom prilikom Bekuta joj je uputila najljepše riječi podrške i kolegijalnosti kojima je pokazala da ostvareni ljudi ne znaju za sujetu i uvijek se raduju tuđim uspjesima.

“Draga moja Gago, u poslednjih 40 godina bila si najbolja na sceni i izvan nje. Samo ti znaš kroz kakva si iskušenja prolazila i koliko ti je hrabrosti trebalo da ostaneš iznad površine. Čestitam ti od srca na protekle četiri decenije, na tvojim pesmama, na koncertima, na tvojoj ljubavi s publikom i tvojoj ženskoj snazi koja te održala na samom vrhu. Čestitam ti na tvojoj skladnoj porodici, ali i na ljubavi koji imaš prema potpuno nepoznatoj deci koja te vole i slušaju. Nadam se da ćemo skupa da slavimo pola veka tvoje karijere. Ti zaslužuješ sve najbolje i najlepše od Srbije i čitavog sveta”, napisala je Bekuta dok su se u komentarima nizale poruke ljubavi za obje pjevačice.

Dragana je oborila rekord u istoriji Balkana kada je riječ o trajanju koncerta, a svojim potezima nadmašila je očekivanja fanova. Naime, Dragana je usred koncerta sišla u publiku, slikala se sa fanovima, ali i ispunjavala im muzičke želje i izvodila numere koje se nisu našle na njenom planiranom repertoaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije