Scena

Bivša srpska teniserka pokazala raskošan dekolte

Bivša srpska teniserka pokazala raskošan dekolte
Foto: Instagram | Bivša srpska teniserka pokazala raskošan dekolte

Nekadašnja srpska teniserka Jelena Dokić prebrodila je težak životni period i borbu sa depresijom i porodične probleme, što se odrazilo i na njeno fizičko stanje, pa je imala i problem s kilažom i imala je kako je sama rekla 120 kilograma.

Kada je riješila da tome stane na put, polako i strpljivo se prilagođavala novom režimu ishrane. Imala je 120 kilograma, u oktobru 2018, skinula je 40 za četiri mjeseca, a želi da dođe do 66, koliko je imala kao igračica.

Sudeći po novim fotografijama sa odmora u Hrvatskoj, gdje je sa svojom jačom polovinom Tinom Bikićem, Jelena je veoma blizu tog cilja.

Fotografije u bikiniju, gdje je prikazala i svoj raskošan dekolte, koji je bio jedno od njenih obilježja tokom igračkih dana, pokazuju da Jelena izgleda odlično.

Težak period je očigledno iza nje i sada konačno živi punim plućima i sjajno se osjeća u svom tijelu.

Podsjetimo, Jelena je povremeno i stručni konsultant za tenis na nekim televizijama, naročito kada se igra Australijan open, jer je državljanin te zemlje, ali je očigledno US open odlučila da propusti i da se potpuno oporavi i odmori.

U galeriji, osim najnovijih fotografija,  možete da pogledate i neke druge koje su oduševile njene pratioce, ali i one kada je Jelena imala 120 kilograma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije