Scena

Ćana sprema pjesmu kakva joj je nedostajala u karijeri

Ćana sprema pjesmu kakva joj je nedostajala u karijeri
Foto: canamitrovic_official/Instagram | Ćana sprema pjesmu kakva joj je nedostajala u karijeri

​Malo ko bi rekao da neko poput pjevačice Stanojke Mitrović Ćane može da ima neostvarene želje u karijeri, međutim, realnost je drugačija.

Neprikosnovena kraljica veselja je otkrila da postoji nešto što još uvijek nije ostvarila i otkrila kakvi su joj planovi kada je u pitanju muzika.

“Tu je nova pesma, zapravo još nije gotova, ali biće uskoro. Mnogo sam srećna jer već tri, četiri godine tražim od autora pesmu devet osmina, jednu onako veselu, i pesma se zove ‘Dajte pesmu slavljeničku’, biće uskoro na mom Jutjub kanalu”, otkrila je Ćana i priznala da pravu numeru nije lako pronaći.

“Tražim pesmu ovog tipa toliko dugo. Snimala sam ja u međuvremenu neke lepe dvojke, ali sam bila u potrazi za određenim ritmom pošto me je publika urnisala posle ‘Moj rođeni’ numere koja je napravila haos i pometnju na svim mogućim veseljima. Tražili su nešto baš veselo, a ja nisam imala do sada neku zapaženu pesmu u tom neparnom ritmu, kao ni trubače. Sada će biti tu i saksofon i trubači, violine i goč. Biće to jedna pokretačka pesma, kad uletiš u prostor da svi budu na nogama i na stolovima”, ispričala je Ćana.

Kao neko ko je postao sinonim za dobar provod, Ćana priznaje da joj je bila potrebna i takva pjesma, kako bi njen dolazak na veselja bio potpun.

“Nekako su ljudi zavoleli te moje dolaske na veselja gde me pozovu. Ja to originalno i svim srcem radim. I sama pripremam za to, mene adrenalin puca baš pred nastup od želje da to sve izgleda onako kako su oni zamislili”, objasnila je pjevačica, prenosi Pink.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije