Scena

Darko Filipović ušao u ozbiljan biznis

Darko Filipović ušao u ozbiljan biznis
Foto: Print screen/You Tube | Darko Filipović ušao u ozbiljan biznis

Darko Filipović postao je pravi biznismen, pa mu je pjevačka karijera trenutno u drugom planu.

Kako saznaje Kurir od izvora bliskog pjevaču, Darku posao s nekretninama cvjeta, pa je tako nedavno kupio nekoliko stanova u Srbiji, pored onih koje je imao odranije. Pored Srbije, on ima i dva apartmana u Grčkoj, a jedan izdaje turistima.

"Iako i dalje nastupa vikendom i ljudi ga vole, biznis s nekretninama mu je prioritet. Darko se baš razbija od para i više je nego zadovoljan. Nakon razvoda uživa u životu, finansijski je obezbijeđen i bezbrižan kada je egzistencija u pitanju. Kako je odavno poznato da pametno ulaže novac, on se time ne hvali i ne razbacuje, pa sve što zaradi opet ulaže u biznis. Posle razvoda je kupio još nekoliko stanova, a u planu su mu još dva", rekao je izvor Kurira.

Darko je početkom 2021. pazario dva apartmana u Grčkoj i otad ubira plodove svojih investicija.

"Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi momenat da se uloži u nekretnine, jer će kroz nekoliko godina cijene otići naviše. U tom momentu u toj regiji je bila najniža vrijednost kvadrata i nekretnina u istoriji. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio da cijena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste. Nisam baš u Solunu, to je jedno mjesto pored Soluna, na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan izdajem turistima preko agencije s kojom sam se povezao", kazao je Filipović.

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije