Scena

Dragana Mirković napustila kuću u Beču

Dragana Mirković napustila kuću u Beču
Foto: Instagram | Dragana Mirković napustila kuću u Beču

Folk zvijezda Dragana Mirković oglasila se danas na društvenim mrežama sa najljepšim vijestima i nije skidala osmijeh sa lica.

Naime, ona je prije nekoliko dana održala koncert u Italiji, a sin i kćerka su je iznenadili, pa su majku podveli na jedno kratko porodično putovanje.

“Ono kada posle prelepog koncerta, Marko i Manuela povedu mamu u Veneciju”,  napisala je Dragana uz fotografiju sa djecom.

Dragana posljednjih mjeseci prolazi kroz period razvoda, a pjevačici su upravo sin i kćerka najveća podrška u teškim momentima.

Podsjetimo, pjevačica se prije mjesec dana oglasila saopštenjem za medije gdje je navela da stavlja tačku na brak sa biznismenom Tonijem Bijelićem nakon 24 godine ljubavi.

“Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka, rekla je Dragana tada i dodala:

“Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina”, rekla je Dragana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije