Scena

Emotivni susret Aleksandre Prijović i voditelja RTL-a (VIDEO)

Emotivni susret Aleksandre Prijović i voditelja RTL-a (VIDEO)
Foto: Ustupljena fotografija | Emotivni susret Aleksandre Prijović i voditelja RTL-a

ZAGREB - Adrian De Vrgna,voditelj i urednik na RTL-u Hrvatska i Aleksandra Prijović, regionalna muzička zvijezda sinoć su se i upoznali na njenom koncertu u Zagrebu, a na koji ga je Aleksandra nedavno lično pozvala.

"Bilo je svjetski, a naše. Super je Prija, prva Prija rekli bi mi Dalmatinci", opisao je Adrian kratko Aleksandrin sinoćnji koncert za naš portal i dodao da će na njen peti koncert u Areni u glavnom gradu Hrvatske ići skupa sa sinom.

Adrian je i ranije za naš portal ispričao kako je uopšte došlo do kontakta između njega i Aleksandre. Aleksandra će nakon sinoćnjeg koncerta u Zagrebu pjevati i 2. 3. 4. i 6. decembra ove godine.

Pogledajte kako je izgledao Aleksandrin i Adrianov emotivni susret.

 

@adriandevrgnartl Prija&prijatelji #odazvaose #pozivkojiiseneodbija #najveća #zvijezda #regije #aleksandraprijovic #adriandevrgna #arena #zagreb #5 #prvi #konxert #prijatelji #legitimno #tvguy #singer #ljubav #postovanje #zagreb #beograd #belimanastir #šibenik #glazba #muzika #spektakl #9života #nijemenedusoubilo #hvalatizaljubav #prija #doček #svjetskaanaša #samoljubav original sound - Adrian De Vrgna

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije