Scena

Goca Božinovska otkrila čime se bavila prije nego što je postala pjevačica

Goca Božinovska otkrila čime se bavila prije nego što je postala pjevačica
Foto: Instagram | Goca Božinovska otkrila čime se bavila prije nego što je postala pjevačica

Goca Božinovska je još od malih nogu znala da će jednog dana biti pjevačica i taj san joj se ostvario, ali joj nije bilo lako.

Na samom početku nije bilo lako, pa je pjevačica morala godinama da ubjeđuje oca da je pusti da se bavi pjevanjem, iako on to njoj nije dozvoljavao.

Goca Božinovska progovorila o ocu

Pjevačicin otac je imao potpuno druge ambicije za nju, želio je da Goca završi školu i da radi neki drugi posao, ali se to ipak nije dogodilo.

"Kada sam završila srednju školu, moj tata je očekivao da upišem fakultet, neka čuda, hteo je da me zaposli. Ja sam dobila taj posao i počela sam da radim. Posle nekog vremena sam počela da plačem, jer nisam želela taj posao da radim, htela sam samo da pevam. Mnogo vremena je prošlo dok on nije prihvatio poziv koji sam ja odabrala", ispričala je jednom prilikom za domaće medije.

Pjevačica se nedavno prisjetila i teškog djetinjstva kada se snalazila kako je umela, a od malih nogu je radila za parče hljeba, međutim to je nju naučilo da se snađe u životu i da uvijek bude borac.

"Ovde smo sastavljali kraj s krajem! Nosila sam stvari koje su mi komšije poklanjale, nisam imala šta da obučem. Pre podne sam išla u školu, a po podne sam radila kod nekog i, kad mi daju parče hleba i premažu kajmak, ja hoću da crknem od sreće! Tokom zime smo jeli krompir koji tati daju kada nadniči, verujte mi da ne mogu da vidim krompir sada, smučio mi se. Zato danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom jer sam navikla na sve", rekla je pjevačica, prenosi Grand.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije