Scena

Goca Lazarević otkrila zbog čega je imala kompleks

Goca Lazarević otkrila zbog čega je imala kompleks
Foto: Instagram | Goca Lazarević otkrila zbog čega je imala kompeks

Poznata pjevačica Goca Lazarević nedavno je otvorila srce i podijelila iskrene momente iz svoje mladosti.

Goca je priznala da je prošla kroz period kada se osjećala nesigurno zbog svog izgleda, budući da je tada bila dosta mršavija.

“Ima jedna interesantna stvar. Ja kad sam bila mlada i lepa, sad sam samo mlada, namerno kažem suprotno, bila sam dosta vitka, previtka, da ne kažem mršava i ja sam imala kompleks zbog toga. Žene se ubijaju da budu mršave i to je uvek na televiziji izgledalo dobro. Sad kada sa vremenske distance pogledam te snimke od pre četrdeset godina, ali prosto sam bila mršava. Meni tek sad kratke haljine dobro stoje, rekla je ona.

Poznato je da djevojke sve češće imaju estetske zahvate, a Goca je sada istakla svoje mišljenje o tome, priznajući da joj bude žao kada primjeti da sve liče jedna na drugu.

“Sad kad čujem devojke koje su prelepe i koje žele da menjaju svoj lični opis bude mi žao što od lepih devojaka prave klonove i onda su sve iste, sve liče jedna na drugu”, istakla je ona.

Goca Lazarević, dugogodišnja ikona estrade, ponosno ističe svoj prirodan izgled i svjesno ističe da nije podvrgla sebe estetskim operacijama koje su postale uobičajene u svijetu zabave.

“Kad me pitaju kako, ja kažem ne znam. Stvarno ne znam, mnogo sam puta razmišljala o tome i mislim da pre svega da Bog, genetika mi je takva i sad kad bi analizirala znam od koga sam šta nasledila. Moja energija i dečija iskra koju sam sačuvala u sebi i delim je. Kažu jedina ljubav koja se deljenjem umnožava je ljubav”, zaključila je pjevačica.

(Grand TV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije