Scena

Haos u kući Džinovića: Melina upala u vilu, Harisa sin dovezao u policiju

Haos u kući Džinovića: Melina upala u vilu, Harisa sin dovezao u policiju
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL | Haos u kući Džinovića: Melina upalu u vilu, Harisa sin dovezao u policiju

Nakon što je sinoć nastao haos u kući Harisa Džinovića na Senjaku, u koju je njegova još uvijek zakonita supruga Melina Džinović upala nakon intervjua koji je dao za emisiju "Scena" na "Blic" televiziji, beogradski mediji "uhvatili" su njihovog sina Kana ispred policijske stanice u centru prijestonice.

Kan je dovezao oca Harisa, koji se satima zadržao u policijskoj stanici.

Melina je prošla svojim automobilom i nije se javila sinu, sa kojim, kako je Haris nedavno otkrio, ona već neko vrijeme ne komunicira. Melina nije ušla u policijsku stanicu u trenucima u toku noći kada je novinarska ekipa bila ispred.

Haris je sinoć pozvao policiju kako bi Melinu izbacio iz doma nakon što je upala. Pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mjesta, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira. Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega.

Haris se sinoć oglasio za "Blic" i rekao:

"Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vrijeme da saznam razlog."

Melina i Haris se razvode poslije 24 godine braka, o čemu se naširoko priča, a u pomenutoj emisiji je iznio čitav niz detalja o odnosu sa još uvijek zakonitom ženom.

"Ovaj brak nije pukao zvaničnim potpisom za razvod braka, nego je loše bilo prije godinu i po dana, pa možda čak i dvije. Počelo je to da se urušava. Dosta je pripremano", rekao je Haris za "Scenu".

"Jeste djelovalo kao velika ljubav do prije deset godina, dok gospođica nije počela da vodi neki drugi život. Nije to bio taj porodičan život. Mislim da se upropastila sa prečestim druženjem sa ženskim svijetom. Jer nijedna drugarica, ako nema baš srećan brak, ne želi ni onoj drugoj drugarici da ona ima srećan brak. Ne krivim nikoga, ni njene drugarice, ali mislim da je to doprinijelo nekom odvajanju od kuće, od muža, od života. Možda se žena zaljubila ponovo. Nemam pojma što se dešavalo tu. Svašta se nešto sakrivalo od mene", dodao je on.

"Mislim da nije promašena ljubav. Imali smo mi ljubav i bilo je jako lijepo dugi niz godina, a promašen život nije nikako. Zašto bi bio život promašen? Život se nastavlja, život ide dalje. Da je ona imala interes da sačuva brak, ja vjerujem da bi ga sačuvala. Bio sam raspoložen da živimo zauvjek zajedno. Kao što kaže matičar, ostanite vjerni dok vas smrt ne razvoji i tako dalje. Držao sam se toga zaista principijelno, ne samo zato što je on to rekao, nego što sam takav čovjek. Meni je dovoljna bila jedna žena. Da li su djeca ljuta ili ne, šta znam, ne bih da čačkam po njima. Njima je žao sigurno što porodica nije ostala na okupu. I oni će u dogledno vrijeme da odu svojim putem", kazao je Haris sinoć u "Sceni".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije