Scena

Hasan Dudić iskritikovao Harisa Džinovića

Hasan Dudić iskritikovao Harisa Džinovića
Foto: X/Printscreen | Hasan Dudić iskritikovao Harisa Džinovića

Haris i Melina Džinović razveli su se nakon 22 godine braka, a Džinović je privukao pažnju javnosti brojnim kritikama na račun bivše supruge.

Pjevač je danima iznosio detalje njihove privatnosti, ističući pogriješio jer joj je sve dozvoljavao i finansirao sve što je željela, u čemu, kako tvrdi, nije imala mjere.

Njegov kolega Hasan Dudić sada je komentarisao ponašanje Džinovića, kojem je zamjerao to što je prebacio sve što je priuštio mlađoj supruzi.

“Ja sam ‘davao’, šta to nekoga interesuje. Haris treba da bude svestan činjenice da je mnogo stariji od nje, ja sam u svakom slučaju na njegovoj strani, ali nije u pravu. Davao si svojoj ženi, ali trebao si da znaš, 30 godina si stariji od nje, za očekivati je da će da nađe mlađeg partnera. Žena u najboljim godinama, ali rodila mu je sina i ćerku“, rekao je Hasan, pa otkrio šta žene, poput Meline koja je dosta mlađa od Harisa, zahtijevaju u braku.

“Žene mlade traže da budeš aktivan, da ih ‘peglaš’ i voliš”, šokirao je pjevač izjavom za “Radio Svetski“.

Inače, Haris je nedavno istakao da je spreman na novu ljubav i da ima određene zahtjeve.

“Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora da ima savest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu… Žene moraju da imaju stav! Svi ljudi bi trebalo da imaju stav”, rekao je on za “Prvu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije