Scena

Indira Radić progovorila o teškim porodičnim trenucima

Indira Radić progovorila o teškim porodičnim trenucima
Foto: Instagram | Indira Radić progovorila o teškim porodičnim trenucima

Indira Radić posljednjih godina se ne eksponira u javnosti, i o njenom privatnom životu se veoma malo zna.

Indira danas živi povučenim, porodičnim životom, a ostvarila se i u ulozi bake i uživa u tome.

Sada joj je sve došlo na svoje, a poznato je da je prošla kroz agoniju. Naime, Indira je kao dvadesetpetogodišnjakinja dobila sina Severina sa bivšim suprugom. Jednom prilikom je govorila o teškom životnom periodu, i tada je ispričala da se sa mužem borila oko starateljstva za sina.

On joj je prvo nasilno oduzeo dijete, a potom su završili na sudu, što je Radićeva veoma teško podnela.

"Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni", rekla je pjevačica u svojoj ispovesti tada i objasnila šta je presudilo da mu, poslije svega, oprosti:

"Moj bivši muž nije koji moj, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovek, kada je hteo da se oženi, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila. Najvažnije da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presrećna sam što mogu da kažem da sam dobila ćerku koju sam oduvek želela", ispričala je Indira za domaće medije, prenosi Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije