Scena

Ivana Šašić otvorila dušu o majčinstvu: Ponosna sam na njihov izbor

Ivana Šašić otvorila dušu o majčinstvu: Ponosna sam na njihov izbor
Foto: Screenshot/Grand | Ivana Šašić otvorila dušu o majčinstvu: Ponosna sam na njihov izbor

Pjevačica Ivana Šašić prošla je kroz turbulentnu fazu u privatnom životu kada je prije dvije godine stavila tačku na brak nakon prevare. Nakon bolnog perioda, Ivana se posvetila sebi i svojim sinovima na koje je ponosna što su izrasli u ozbiljne momke, a tvrdi da za ljubav trenutno nema mjesta u njenom životu.

“Svaka žena koja je ostvarena i zadovoljna nema problem sa svojim godinama. Ja imam pedest i mnogo mi je lepo. Tek mi je sad lepo, deca porasla, pevam, radim”, rekla je pjevačica koja je negirala spekulacije da je možda zaljubljena:

“Ne, daleko bilo”, potvrdila je.

Inače, Ivana je ponosna na svoje sinove koji su uprkos pubertetu na pravom putu i momci na koje je ponosna.

“Ja sam sama odgajila svoja dva sina. Ponosna sam što sam stvorila dva dobra čoveka koja mene oslovljavaju sa majkom. I kada pričaju o meni sa svojim drugovima, ako ja nisam tu oni kažu: „Ne mogu nije mi majka tu“. Oni sada imaju petnaest i šesnaest godina, nikada me nisu pozvali iz škole da su uvredili druga, profesora… Oni su sada u srednjoj školi i ponosna sam što su izabrali profesiju gde je njihov karakter sam sebe pronašao, a to je veterina”, otkrila je Šašićeva.

Podsjetimo, pevačica je za Grand govorila o udaji nakon razvoda sa Bojanom Simićem.

“Pokušala sam ja sama sebi da izaberem muža, ali ne znam, tako da ja od sada neću više ja birati ništa. Sada neka neko mene izabere ili da nađem nekog druga da mi pronađe nekog dobrog čoveka, ja ne znam sama, majke mi”, reka je Šašićeva.

(GrabdTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije