Scena

Jelena Rozga: Uvijek mi je malo dana za Sarajevo (VIDEO)

Jelena Rozga: Uvijek mi je malo dana za Sarajevo (VIDEO)
Foto: Screenshot YouTube / Hayat.ba | Jelena Rozga: Uvijek mi je malo dana za Sarajevo (VIDEO)

Jelena Rozga nastupala je nedavno na Jahorini, a nakon koncerta dala je izjavu za bh. Medije i otkrila je da se veoma veseli koncertu u Sarajevu 2. novembra, što će biti njen prvi koncert u tom gradu nakon 12 godina.

"Nisam stvarno dugo bila u Sarajevu, od 2012., i jedva čekam 2. novembar. Radimo stvarno predivan šou, ja stvarno jako volim doći u Sarajevo. Dođem na Sarajevo Film Festival kad god mogu i uvijek mi je malo dana za Sarajevo. Ovdje ima toliko divnih ljudi, svi su srdačni i otvoreni, vrlo slični nama Splićanima. Opušteni smo, sve je nekako lagano. Ja sam tipična Splićanka, volim svoj posao, ali isto tako volim sjediti na rivi, ne moram pričati, ne moram ništa, samo da je kava ispred mene i da gledam u more i tako mogu satima", ispričala je pjevačica za Hayat.

Osvrnula se i na svoje zdravstveno stanje, ali i na ljubavnu situaciju.

"Kada sam ulazila u ovaj projekt i kada su mi rekli da ima 15 koreografija, ja sam rekla da to ne mogu i ja sam, prije svega, pjevač. Prije sam bila balerina, ali sad pjevam i meni je najvažnije da svaki ton bude savršen, tako da su prilagodili koreografije mojim pjesmama. Stalno se vježba i to ti ulazi u krv, ti koraci idu lako, tako da mi je svaki koncert sve lakši i ne smeta zdravlju. Štitnjača je, hvala Bogu, dobro, nalazi su mi dobri. Svakog mjeseca moram vaditi krv i sve je super", kaže Jelena.

"Ljubav je meni sve, ja bez ljubavi ne funkcioniram. Na meni se baš vidi kada sam tužna i kad nešto ne funkcioniše, vidi mi se u očima. Koliko god se čovjek trudio da sakrije, da stavi osmijeh na lice, ali ne ide, oči sve govore. Sad sam u najljepšoj i najsretnijoj fazi života", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije