Scena

Kaja Ostojić prvi put o roditeljima: Osećala sam se kao u zatvoru

Kaja Ostojić prvi put o roditeljima: Osećala sam se kao u zatvoru
Foto: Instagram | Kaja Ostojić prvi put o roditeljima: Osećala sam se kao u zatvoru

Kaja Ostojić prošla je kroz buran život tokom odrastanja u strogoj porodici u kojoj se njen tvrdoglavost svakodnevno sudarala sa autoritetom roditelja.

Kako je odrastala sve teže je prihvatala da joj je sloboda ograničena što misli da je uticalo i na njenu ranu udaju koja se dogodila kada je imala devetnaest godina.

“Moj otac je bio jako strog i trudio se da ima taj autoritet i zato nam je odnos uvek bio klimav. Dokle god sam bila pod njegovim krovom bilo je tenzije, ali je kasnije shvatio da mora da me pusti. Moje društvo ide u ponoć u klub, ja tada moram kući, osećala sam se kao u zatvoru. To je bio izvor svih problema što sam bila večito u kaznama”, kaže pjevačica koja je pošto poto želela da se oslobodi takve kontrole:

“Zbog takvog detinjstva sam se ja i udala da bih pobegla od režima. Moj prvi brak je bio poluosuđen na propast i veštačka tvorevina u glavi koja je proistekla kao želja za slobodom koja se nije dogodila u vreme kada je trebala da se desi”, ispričala je ona.

Iako tvrdi da se ne kaje što je rano postala majka, jednu stvar bi iz tog perioda bi voljela da može da promijeni.

“Bilo je izazovno. Imala sam malo i sreće što su se meni mnoge stavri iskristalisale pa sam mogla da imam i dadilju koja je živela sa mnom. Koliko god da me je rano majčinstvo mi je otežalo poslovni put, u isto vreme mi je i bilo vetar u leđa da napravim što više i da se borim da ona bolje živi, jer nije isto kada se boriš za sebe i svoje dete”, rekla je nedavno za Grand i dodala:

“Volela bih da sam malo bolje birala njenog oca, to žalim iz ove perspektive. Kada bih se odlučila da ponovo imam dete baš bih dobro razmsilila i dala više vremena odluci da izaberem oca za svoj dete”, iskrena je Kaja.

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije