Scena

Kaja Ostojić se udaje u crnom

Kaja Ostojić se udaje u crnom
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL | Kaja Ostojić se udaje u crnom

Pjevačica Kaja Ostojić uskoro staje pred oltar, ali ovog puta u crnoj vjenčanici.

Udaću se u crnom, poručila je Kaja Ostojić, koja je prvi put javnosti pokazala vjerenika, grafičkog dizajnera Miloša na promociji albuma koleginice Sandre Afrike.

Atraktivna pjevačica otkrila je za Informer da je napokon srećna.

"Budući da sam ja deo javnog sveta, njemu nije preostalo ništa drugo nego da i sam postane deo tog istog sveta iako ga to uopšte ne zanima i nikada nije voleo crvene tepihe i poziranja. Ovoga puta je sam odlučio da mi bude pratnja i ja sam zbog te njegove odluke bila veoma srećna", rekla je Kaja.

Ostojićeva je otkrila kada će se konačno udati.

"Čekamo papire, odnosno legalizaciju naših razvoda", rekla je kroz smijeh šarmantna pevačica pa pojasnila:

"Ja sam se razvela u Belgiji, a Miloš u Crnoj Gori i zbog toga su nam potrebni dokazi o razvedenim brakovima iz tih zemalja. Kada stigne potvrda overena u sudu, onda možemo u opštinu."

Ostojićeva je potom objasnila i kakvu svadbu priželjkuje.

"Bićemo u crnom i Miloš i ja, dekoracija će biti ista takva, kao i torta... Uostalom, takva nam je bila i veridba. Kada sam se udavala u belom, nije potrajalo, pa verujem da će, ako promenim taj trend, trajati večno", rekla je Kaja.

Kaja kaže da vrijedno radi na novim pjesmama kojima će obradovati svoje fanove uskoro.

"U studiju sam, imam predivne dve pesme i ne znam koju bih prvu snimila i izbacila. Obe su emotivne, jake, imaju snažnu poruku i mislim da će se sve žene pronaći u njima. I dalje sam u fazi preslušavanja melodija i tekstova i jedino mogu da obećam da će ovo biti nešto najbolje od mene do sad", rekla je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije