Scena

Karleuša i Tošić "zaratili" zbog Katarine Grujić

Karleuša i Tošić "zaratili" zbog Katarine Grujić
Foto: Instagram | Karleuša i Tošić "zaratovali" zbog Katarine Grujić

Najnoviji razdor između Jelene Karleuše i Duška Tošića nastao je zbog Katarine Grujić.

Kako piše Kurir, nakon što je fudbaler na Instagramu lajkovao fotografiju mlade pjevačice, Jelena i Duško su se žestoko posvađali i otpratili sa društvenih mreža, a Jelena je istovremeno blokirala i mladu koleginicu. Ovo nije prvi put da je Katarina, ni kriva ni dužna, stala na žulj Karleuši, ali je Duškov lajk očigledno bio kap koja je prelila čašu.

Jelenina netrpeljivost prema mlađoj kolegnici datira još od prošle godine, kada je Kaća započela kratku ali strasnu vezu sa njenim bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom.

"Dok se Grujićeva prošlog ljeta nije smuvala sa Vranješom, Karleuša ju je obožavala. Čak joj je komentarisala slike na Instagramu i isticala da bi mogla postati velika zvezda jer ima hitove, vokalne sposobnosti, dobar fizički izgled i stajling. Međutim, ljubomora je promijenila njeno mišljenje. Kada se desila veza između Kaće i Ognjena, Jelena je bivšem ljubavniku zamerila i prebacila kako može da bude sa njom, da bi je potom i 'pljuvala", otkriva izvor Kurira i dodaje da je Duškov lajk Kaći još više izveo iz takta.

"Diva je pobesnijla! To nikako nije očekivala. Odmah je uklonila mladu folkerku iz pratilaca, a Tošiću je svašta rekla. Moguće je da je fudbaler namjerno pokazao interesovanje za Kaćine slike kako bi Jelenu podstakao na razvod, koji joj se, uprkos svemu, do sada nikako nije milio jer pošto-poto u javnosti želi da održi sliku srećnog braka i porodice", završava izvor Kurira.

Podsetimo, Karleuša je u maju prošle godine uputila niz poruka Vranješu kada je saznala da je u vezi sa Grujićevom. Iako ju je ranije, za divno čudo, javno hvalila, u porukama upućenim mladom fudbaleru ju je izvrijeđala, sve pominjući Katarinine silikonske usne, kao da su njene prirodne!

"Šalješ cveće nesrećnicama. Ljubiš se sa najstrašnijim silikonskim usnama, gorim od Mimi Oro... Je.eš najgore kurve kafanske, dodirnuo si dno", napisala je Jelena Ognjenu u prvoj poruci, da bi mu zatim poslala još niz sličnih poruka.

Ubrzo su Kaća i Ognjen raskinuli. Kurir je pozvao aktere priče za komentar, ali niko nije odgovarao na pozive.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije