Scena

Katarina Grujić širi biznis

Katarina Grujić širi biznis
Foto: Screenshot/Instagram - katarinagrujic.doll | Katarina Grujić širi biznis

Katarina Grujić osim uspješne pjevačke karijere sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem posjeduje i apartmane u Kolašinu koje izdaje.

Ona je sada za Informer otkrila da planira da imanje proširi u etno selo.

"Imamo planinske kuće koje izdajemo u Kolašinu, planiramo da proširirimo i napravimo etno selo. Ali polako da ne otkrivam još se, svakako imamo puno poslovnih planova, jer imamo i dete, moramo da mislimo na budućnost", kaže Kaća.

Ona je došla da podrži prijateljicu Snežanu Borjan koja je danas organizovala uz podršku Privredne komore Srbije, događaj "Kozmetički salon na točkovima" i tom prilikom okupila brojne poznate ličnosti.

"Sa Snežom se poznajem koliko i sa svojim suprugom. Sneža i Milan su prvi prijatelji s kojima me je Marko upoznao. Velika mi je čast što prisustvujem još jednom Snežinom uspehu, poznajemo se već četiri godine, postale smo veoma bliske prijateljice i podržavamo se", ispričala je pjevačica.

Kaća je prokomentarisala i nove albume koje su ovih dana izbacile njene kolege.

"Preslušala sam Barbaru Bobak i oduševljena sam. Nisam stigla da preslušam nove Teodorine pesme, ali promena boje kose je savršenstvo! Jedva čekam novi album Ace Pejovića", ispričala je ona i otkrila da pred leto izlazi i njena nova pjesma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije