Scena

Komšija Vesne Zmijanac otkrio njene tajne: Privatno je druga žena

Komšija Vesne Zmijanac otkrio njene tajne: Privatno je druga žena
Foto: Screenshot | Komšija Vesne Zmijanac otkrio njene tajne: Privatno je druga žena

Pjevač Mirko Lazić nedavno je za Grand govorio o Vesni Zmijanac, a tom prilikom je otkrio da su njih dvoje zapravo komšije.

 

Naime, Mirko je rođen i živi u Aranđelovcu, dok je Vesna prije nekoliko godina tu sagradila vikendicu, a sada najčešće na Bukulji provodi slobodno vrijeme.

Pjevač je otkrio da je Vesna opuštena kada vrijeme provodi na vikednici, pa bez šminke šeta gradom i razgovara sa komšijama.

„Vesna ima kuću na Bukulji, baš kod jezera je njena vikendica. Iskreno, ne družimo se privatno, nekoliko puta smo se sreli onako u gradu. Ona tako dođe tu i odmara za sebe, meditira. Kada dođe u Aranđelovac, ona je u totalno opuštenom izdanju, ide sama u nabavku, kuva, skroz druga Vesna”, rekao je on i dodao:

“Ona je sjajan čovek, veliki drugar, voli da se druži. Ima dosta iskustva i uvek rado želi da posavetuje druge ljude, o njenom pevanju ne želim da pričam, to je već svima jasno”.

Vesna je prije nekoliko mjeseci imala operaciju srca, a opravak je nastavila upravo na Bukulji gdje uživa u prirodi i svježem vazduhu koji joj je neophodan.

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije