Scena

Lepa Brena mora na operaciju?

Lepa Brena mora na operaciju?
Foto: Facebook | Lepa Brena mora na operaciju?

Lepa Brena navodno mora “pod nož” jer joj se iskomplikovala stara povreda, odnosno, sve više joj propada hrskavica u koljenu koje je polomila 1992. godine.

"Brena godinama čini sve da pomoću najsavremenijih terapija riješi zdravstveni problem. Najbolje rješenje jeste hirurški zahvat, koji ni jednostavan ni lak, a da ne pričamo o tome kako je oporavak dug i bolan. Problem mogu da budu i njene godine, a da ne govorimo o mogućoj pojavi tromba. Zato ona izbjegava operaciju, zbog koje strahuje cijela porodica Živojinović", rekao je izvor za "Svet".

Pjevačicin sin Stefan je ispričao kako je došlo do ove njene povrede i ističe da se on osjeća krivim zbog toga.

"Kad sam bio beba, u dupku sam krenuo niz stepenice s prvog sprata, a Brena je istrčala iz kupatila i skočila da me pridrži da se ne skotrljam. Tada joj se koleno od udarca potpuno otvorilo! Bilo je jezivo. Ona je mene spasila i sebe unakazila za ceo život. Trajno rešenje jeste ponovna operacija", istakao je on.

Brena je potvrdila da ima ovaj problem, ali i da joj terapija ljekara za sada pomaže da odloži operaciju još neko vrijeme.

"Problem sa levim kolenom pojavio mi se ponovo u poslednjih godinu dana. Primila sam pet injekcija direktno u koleno i u narednih mesec dana treba da napravimo opet magnentnu rezonancu kako bismo videli da li se obnovila hrskavica. Sada sam srećna jer trenutno nemam bolova", rekla je pevačica i dodala:

"O ovome govorim javno jer tu nema šta da se krije i ja volim da podelim sa ljudima moje iskustvo. Svi smo ljudi od krvi i mesa", zaključila je Brena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije