Scena

Ljuba Perućica odbio jedan od najvećih hitova Ace Pejovića

Ljuba Perućica odbio jedan od najvećih hitova Ace Pejovića
Foto: Screenshot YouTube | Ljuba Perućica odbio jedan od najvećih hitova Ace Pejovića

Tokom svojih karijera pjevačima se nude različite pjesme za koje oni zatim procjenjuju da li su za njih, a svojevremeno je Ljuba Perućica odbio hit Aca Pejovića koji broji milione pregleda i neizostavan je na svakoj svirci.

Ljuba je gostujući u jednoj emisiji otkrio kako mu je jako bitno da o svakom tekstu dobro razmisli prije nego što odluči da uzme neku pjesmu.

"Kada pogledam i pročitam tekst, ja treba da ga otpevam i ljudi to treba da prihvate. Ne može sve da legne svakome tako da ja obavezno kada preslušam pesmu, moram da je otpevam i onda vidim da li mi to leži",  kaže Perućica.

Mnogi hitovi koji su obilježili karijere pevačima nisu bili namijenjeni njima, što se dogodilo i Ljubi koji je odbio veliki hit Aca Pejovića.

"Desilo mi se da sam odbio pesmu koja je postala hit. Ta pesma je bila ponuđena meni, ali je ja nisam čuo, u pitanju je pesma 'Ne pitaj', od Aca Pejovića", otkrio je pjevač koji je poučen iskustvom nedavno snimio nešto drugačije.

"Snimio sam duet sa jednom koleginicom iz Makedonije koja mi je poslala pesmu koja uopšte nije moj fazon, i otišao sam probao i ispalo je super. Sve se mora probati jer tako ćeš najbolje znati da li ti leži", objašnjava Ljuba za "Grand".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije