Scena

MC Stojan odgovorio Zorani

MC Stojan odgovorio Zorani
Foto: Screenshot/Instagram | MC Stojan odgovorio Zorani

Pjevačica Zorana Mićanović stavila je tačku na odnos sa 22 godine starijim kolegom MC Stojanom, a razlog je navodno njegov provod sa izazovnim djevojkama na Kipru.

Mlada pjevačica je gostujući u jednom podkastu nedavno otkrila koje su njegove najveće mane.

"Uh... Veliki je narcis, mnogo voli sebe. Voli da priča o sebi da je lep i voli da mu drugi pričaju da je lep i da je zgodan. Mislim, on zaista jeste lep i zgodan, ali znaš, nekada malo preteruje", navela je Zorana, pa nastavila:

"Stidljiv je pred kamerama. Baš je stidljiv. Čak i ovako kad pričamo nešto, on stavi ruke preko lica, postidi se. Iako ima toliko godina - stidi se. Izbegava novinare, ne voli mnogo da priča pred kamerama. A treća... Za sada nisam uvidela neke mane, reći ću kada ih uvidim", priznala je Mićanovićeva kroz osmijeh tada u podkastu "Bunker".

Tek sada, kada je pročitao ove riječi, MC Stojan joj je javno odgovorio:

"Naravno da volim sebe i da cenim sebe i da pucam od samopouzdanja, a da bi vas drugi cenili i poštovali, morate prvo da cenite, poštujete i volite sebe i naravno, da radite na sebi 24 sata", napisao je u objavi reper, prenosi "Telegraf".

Podsjetimo, raskid MC Stojana i pjevačice Zorane Mićanović izazvao je veliku pažnju javnosti, a ona je gostujući u jednoj emsiji nedavno, govorila o njihovoj ljubavi i ogoromnoj razlici u godinama.

Kako je navela, upoznao ih je njegov menadžer, koji je Zoranu zvao na ručak, na kojem je bio i reper.

"Moram da kažem da ja nisma ni pitala koliko on ima godina, jer delovalo mi je kao da ima možda 30 godina maksimalno. I onda kada mi je rekao... Ali, neka hemija je bila jača. Zaista, kao da sam sebi stavila neke naočare za te godine, ali opet mi ne smeta, zato što se mi slažemo i nekako je naša energija jako slična, pošto smo jako ludi privatno", istakla je pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije