Scena

Milica Pavlović: Hteli su da predstavljam Švajcarsku na Evrosongu

Milica Pavlović: Hteli su da predstavljam Švajcarsku na Evrosongu
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL | Milica Pavlović: Hteli su da predstavljam Švajcarsku na Evrosongu

Milice Pavlović (32), srpska muzička zvijezda stigla je u hrvatsku metropolu puna novih vijesti iz svoje 14 godina duge karijere, a ono čemu se posebno radovala je najava koncerta u Areni Zagreb 21. juna te priča o pjesmama s najnovijeg EP albuma "Milijarda".

Prije svih detalja o novim projektima, Milica je, kao i većina ljudi u Hrvatskoj, još uvijek bila u evrovizijskom raspoloženju, a upravo nju fanovi žele vidjeti na pozornici u Švajcarskoj kako predstavlja Srbiju.

"Publika je ove godine dobila dodatan povod oko tog pitanja, a to je da sam ja rođena baš u Švajcarskoj. Čak me i njihova nacionalna televizija 2017. godine pozvala da učestvujem u konkurenciji za odlazak na Evrosong, ali tad sam bila okupirana s radom i promocijom albuma 'Boginja'. Odbila sam ih, bilo mi je bitnije da za publiku na Balkanu u tom trenutku napravim najbolje", priznala je pjevačica.

Za portal 24sata.hr podijelila je utiske s ovogodišnjeg Evrosonga u Švedskoj gdje je Hrvatska s Baby Lasagnom izborila visoko drugo mjesto.

"Zaslužio je prvo mjesto, ali on je moralni pobjednik. Skoro sam rezervisala hotel u Zagrebu za dogodine jer sam bila uvjerena da će Evrosong doći tu. Mislim da Hrvatska treba biti ponosna koga su poslali jer je dečko, pored toga što je dao maksimum na sceni, poslao i jednu lijepu poruku svima i dao ozbiljnu lekciju o ponašanju i dostojanstvu, čak i nekim velikim zvezdama koje iza sebe imaju velike karijere", iskreno će Milica.

Dodala je da je jako ponosna i na srpsku predstavnicu Teju Doru za koju smatra da je briljirala na evrovizijskoj sceni.

"Za mene je najlepši dio Eurovizije bio kad sam videla koliko su se međusobno podržavale ekipe predstavnika i sami predstavnici iz Hrvatske, Srbije i Slovenije. Ja bih tu sliku uramila, ako postoji šansa da se to nekako napravi", rekla je Milica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije