Scena

Nadica Ademov otkrila detalje druge trudnoće: Opet ćemo se malo zaustaviti

Nadica Ademov otkrila detalje druge trudnoće: Opet ćemo se malo zaustaviti
Foto: GrandTV | Nadica Ademov otkrila detalje druge trudnoće: Opet ćemo se malo zaustaviti

Pjevačica Nadica Ademov nedavno je otkrila kako je po drugi put trudna da će na jesen njena kćerkica Melina dobiti brata ili sestru.

Nadica se nekoliko mjeseci nakon porođaja vratila poslovnim obavezama i snimanju novog albuma kada nije ni slutila da će ponovo biti u blagoslovenom stanju.

“Suprug je bio sa mnom na kontroli i saznali smo to što smo saznali. Nisamo mogli da verujemo jer smo zbog nečeg drugog otišli. Hvala Bogu, neka je živo i zdravo”, rekla je pjevačica koja ovu trudnoću mnogo bolje podnosi.

“Ja sam snimala pesme dok nisam ni znala da sam trudna. Nisam nešto osećala drugačije niti sam imala mučninu, ništa kao sa prvom trudnoćom. Išla sam čiste glave, radimo na novim pesmama, album, planovi su išli, međutim opet ćemo se malo zaustaviti”, objasnila je Ademova.

Iako živi na relaciji Beograd- Berlin, priznaje da joj česta putovanja ne padaju teško.

“Evo kofer stoji kući danima nisam ga otvorila, a opet idemo na put gde ćemo biti par nedelja. Nije naporno, on uglavnom ide kolima ponese sve stvari, mi avionom i ponesem samo šta treba. Mislim da sam bar zaslužila da idem avionom”, objasnila je prilikom gostovanja.

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije