Scena

Nikolija Jovanović otvorila dušu o ocu: Nije bio srećan što sam pevačica

Nikolija Jovanović otvorila dušu o ocu: Nije bio srećan što sam pevačica
Foto: Screenshot/Instagram | Nikolija Jovanović otvorila dušu o ocu: Nije bio srećan što sam pevačica

Nikolija Jovanović nikada nije željela da gradi ime na slavu svoje majke Vesne Zmijanac, međutim jednom prilikom je iskoristila što je kćerka poznate pjevačice.

Naime, iako nije voljela da se poziva na majku u par navrata je upravo zbog toga uspjela da uđe na određena mjesta.

“U trenutku kada nisam mogla da uđem u klub pa sam rekla ko mi je mama, pa su me pustili u klub. Exit je bio i imala sam vip i zaboravila sam i nisam prošla na šarm i stvarno sam izbegavala nisam to volela da se pozivam na mamu i kažem: „Moja mama je Vesna Zmijanac“, i nije mi verovao dok mu nisam pokazala sliku”, ispričala je pjevačica.

Nikolija je otkrila i kako je počela da se bavi pjevanjem.

“Htela sam da oformim bend sa 13 godina, tada je hevi metal bio na tapetu. Hip hop je moja uvek bila ljubav, ali imala sam razne faze, sve što nije bilo mejnstrim. Onda je počeo da mi se sviđa raskalašan život i onda sam zavolela i mejnstrim”, iskrena je Jovanovićeva koja je uprkos studijama odlučila da je pjevanje njen poziv.

“U studentskim danima društvo me je čulo i nateralo da uđem u studio sa tuđim pesmama i počela da nastupam po grčkim klubovima i tako se rodila ta ljubav. Tata uopšte nije bio srećan, mislio je da sam skrenula sa pravog puta, ali ja ne mislim tako. Svi treba da radimo ono što osećamo”, rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije