Scena

Nina Badrić otkrila šta joj daje najveću snagu

Nina Badrić otkrila šta joj daje najveću snagu
Foto: Instagram / Screenshot | Nina Badrić otkrila šta joj daje najveću snagu

Stvoriti karijeru samo na osnovu pjesama i jednog svog velikog rada i truda uopšte nije lako, pogotovo ako si žena. Ali evo me, tu sam još uvijek na svojim nogama i idem dalje, rekla je pjevačica Nina Badrić (51) za IN Magazin.

Pjevačica slavi 30 godina svoje karijere i kaže kako je veliki borac u životu te da dosta toga što joj se događa voli zadržati za sebe.

"Moja poslovica je bila 'radije da me mrze nego da me žale'", rekla je.

Ona je otkrila da kad joj je najteže, najveću snagu daje joj vjera.

"Ja se uvijek držim Boga i uvijek kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste, i to se pokazalo kao moja dobitna kombinacija. Ja sam tu pronašla svog najboljeg prijatelja", rekla je Nina.

Pjevačica će krajem novembra ove godine proslaviti 30 godina karijere koncertom u zagrebačkoj Areni. Tim povodom će u septembru, nakon dugih 12 godina, izaći njezin novi album pod nazivom #onokad.

Nedavno je otkrila kako je na početku svoje karijere doživjela razna neugodna iskustva te da joj niko nije čuvao leđa, već je morala sama sebi.

"U ovome poslu kao ženi nitko mi nije čuvao leđa pa sam sama sebi morala biti čuvar i korektor. Mnogi su se 'očešali' o mene jer su znali da me nema ko obraniti. Ipak, dobri Bog me je pripazio na mome putu, to sa sigurnošću mogu reći jer su se neke iznimno opasne situacije u kojima sam se našla uvijek okrenule na dobro. Susretala sam se na svome putu s različitim ljudima. I dobrim i onim lošima. Doživjela sam puno puta ucjene, nepravde i zastrašivanja moćnih muškaraca. U životu sam, nažalost, upoznala i psihopate u pravom smislu te riječi koji su me pokušali psihički ili emocionalno zlostavljati. Zapravo, ispravnije je reći slomiti. Nažalost, to su redom bili muškarci koji su demonstrirali svoju silu u danom trenutku", rekla je Nina, prenosi 24sata.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije