Scena

Oglasila se Đina Džinović

Oglasila se Đina Džinović
Foto: Instagram | Oglasila se Đina Džinović

Modna kreatorka Melina Džinović nedavno se razvela od poznatog folkera Harisa Džinovića, sa kojim je više od dvije decenije bila u ljubavi, a oko 10 godina u braku.

Đina Džinović je isprva bila u dobrim odnosima sa majkom, pa ju je posećivala u njenom novom domu na Novom Beogradu, a onda su im odnosi zahladnjeli i otpratila ju je sa društvenih mreža, o čemu ne prestaje da se priča.

Melina je nedavno napravila pometnju u kući na Dedinju, iz koje se odavno odselila. Naime, tad je upala u vilu, te je Haris zvao policiju, pa su potom tokom noći davali izjave u policijskoj stanici. Đina sve vrijeme odbija da priča javno zbog čega je prekinula kontakt sa majkom, a iz njene nove objave da se zaključiti da je razlog upravo u gorepomenutom pravljenju haosa u porodičnim odnosima.

“Ne pravi dramu!”, pisalo je na fotografiji koju je Đina podijelila na Instagram storiju.

Đina se, inače, snimala u domu na Senjaku, koji je Melina napustila, prenosi Pink.rs.

Podsjetimo, Melina je svojevremeno istakla kako su njeni nasljednici navikli da ona ne bude uvijek kraj njih.

“Pošto ni prije nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lijepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Od početka braka nisam živela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Djeca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvijek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvijek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mješavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih”, rekla je Melina tom prilikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije