Scena

Oglasila se pjevačica koja je "bacila oko" na Harisa Džinovića: "Svaka bi bila srećna da ga ima"

Oglasila se pjevačica koja je "bacila oko" na Harisa Džinovića: "Svaka bi bila srećna da ga ima"
Foto: natasa_idila_official/Instagram | Oglasila se pjevačica koja je "bacila oko" na Harisa Džinovića: "Svaka bi bila srećna da ga ima"

Juče je odjeknula izjava pjevačice Nataše Alimpić koja je rekla kako muža poput Harisa Džinovića traži cio život.

Nakom medijke prašine koja se podigla, pjevačica se javno oglasila i potvrdila svoju izjavu ističući da ne vidi šta je tu pogrešno.

“Ja sam i dalje pri toj izjavi, nisam rekla ništa što nije tačno i istinito. Gospodin Haris je jedan veliki gospodin, veliki umetnik i mislim da bi svaka žena bila srećna da kraj sebe ima ostvarenog čoveka i takvu medijsku ličnost kao što je gospodin Haris i ne vidim zašto se podigla tolika pompa i zašto su se pojavili toliki komentari apropo moje izjave”, objasnila je Nataša, a zatim se obratila dijelu javnosti kome nije poznat njen lik i djelo.

“Mnogi komentarišu da ne znaju ko sam ja, da ja tražim sponzora, da hoću slavu putem gospodina Harisa. Ne, moram to da demantujem zato što u svoju karijeru ulažem isključivo svoj napor, svoj novac i svoj trud. Želim da poručim svima koji ne znaju ko sam i odakle ja na društvenim mrežama odjednom sam u rekordnom roku na toliko portala, želim da im objasnim da ja imam tri svoje autorske pesme i da sam jako ponosna na njih. Takođe sam bila učesnica Sabora narodne muzike i nisam neko ko je tek tako došao na televiziju i portale”, rekla je za portal VS celebrity.

“Haris potiče iz jedne divne akademske porodice, on je gospodin koji je veliki trag ostavio na našoj javnoj sceni. Čast je imati takvog muža, ja to tražim ceo život. Želim mu svu sreću, želim da ga život srećom časti”, rekla je ona za Radio Svetski i zapjevala mu stihove svoje pjesme.

Nataša je nedavno na Saboru narodne muzike osvojila 4. mjesto sa pesmom “Kad te život srećom časti”. Na istom tradicionalnom događaju priznanja “Nacionalni estradno-muzički umetnik Srbije” dodijeljena su Snežani Babić i Dragani Mirković, koja je i najmlađa dobitnica ove nagrade.

(Grand)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije