Scena

Olja Karleuša: Pjesme mladih izvođača su sve češće osporavane

Olja Karleuša: Pjesme mladih izvođača su sve češće osporavane
Foto: Printscreen | Olja Karleuša: Pjesme mladih izvođača su sve češće osporavane

Sve češće se u estradnom svijetu dešava da su osporavane mnoge pjesme mladih izvođača, a ima i onih koji tvrde da nema više hitova za sva vremena.

O tome je potpuno iskreno govorila i popularna pjevačica Olja Karleuša koja je kao i uvijek bez dlake na jeziku iznijela svoj stav.

“Svako vreme nosi neku svoju lepotu, samo je pitanje da li ti to želiš da vidiš ili ne. Ne znam zašto bismo pričali loše o nečemu što je danas”, počela je priču Olja, a potom dodala:

“Ako su danas osporavane pesme koje se pojavljuju, kao što jesu, pa ja najmanje treba da pričam o tome zato što sam ja pre 16, 17 godina izdala pesmu „Brushalter“. Pre toga je postojala i pesma „Idemo na Mars“, pa „Žena zelena“ , pa pre više od 30 godina je popularna bila pesma „Sitnije, Cile sitnije“. Znači svako vreme je imalo nešto što je osporavano, ali je sve to kasnije postalo zanimljivo i šik”.

Ipak, kako kaže, postoji jedna stvar za kojom veoma žali u današnjem, modernom svetu.

“Što se ovako tiče promena, ja patim za tim što su emisije i TV bile stub svega, a sada više nisu. Ranije je telefon bio usijan od poziva pevača koji žele da dođu u emisiju. Žao mi je što televizija gubi takvu jačinu”, rekla je Olja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije