Scena

Olja Karleuša otkrila zašto se u jeku popularnosti povukla sa estrade

Olja Karleuša otkrila zašto se u jeku popularnosti povukla sa estrade
Foto: Printscreen | Olja Karleuša otkrila zašto se u jeku popularnosti povukla sa estrade

Žena lavica, kako često zovu Olju Karleušu, je u jeku popularnosti napustila estradu, a sad je progovorila o razlozila zbog kojih je donijela tu odluku.

Pjevačica se u potpunosti posvetila porodici i istakla da pjevači rijetko kad namjerno povuku sa scene, kao što je bio slučaj sa njom.

"Svakome se desi nešto, neko je stao jer je planirao, neko nije. Tu ne postoje pravila. Ja ne mogu da kažem da sam se namerno povukla, ali porodica mi je broj jedan i zauvek će biti", rekla je za Grand i nastavila:

"Moj suprug radi svoj posao i on je u našoj kuću lokomotiva. Kada mudra žena shvati da ima lokomotivu, ne treba ona da bude lokomotiva. Ja imam dete, ali ga nisam rodila da bi ga vaspitala dadilja. Rodila sam dete da njegovo vaspitanje bude oličenje i ogledalo njegovog oca i majke".

Pjevačica je za Grand istakla da se ni u jednom trenutku nije pokajala što je napustila muzičku scenu.

"Ponosna sam na to. Ta karijera majke je najveća karijera koju sam dostigla. Uradila sam ogromne stvari za sebe, položila Pravosudni ispit, pokrenula biznis", istakla je Karleuša za Grand, a na pitanje da li to znači da ima novac i da zbog toga ne mora da peva, Olja je odgovorila:

"Bogu hvala, da. Ja od pevanja nisam živela, to je bio hobi od kog sam zarađivala fino".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije