Scena

Ovo je buduća snaha Dragane Mirković: Lijepa Anastasija osvojila Markovo srce (FOTO)

Ovo je buduća snaha Dragane Mirković: Lijepa Anastasija osvojila Markovo srce (FOTO)
Foto: Instagram | Ovo je buduća snaha Dragane Mirković: Lijepa Anastasija osvojila Markovo srce

Nedavno je kao bomba odjeknula vijest od razvodu Dragane Mirković od Tonije Bijelića nakon 24 godine braka.

Pjevačica je tada u saopštenju za javnost otkrila da oni žive odvojeno od 2021. godine što je šokiralo mnoge, jer su odavali utisak da je između njih sve u najboljem redu.

Toni je napustio porodični dvorac u Austriji, dok su Marko i Manuela ostali uz majku u najtežim trenucima. Još jedna osoba, koja je porodici bila velika podrška u teškim momentima bila je djevojka Marka Bijelića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasia (@adijanovic)

Naime, Marko Bijelić nije krio da je srećno zaljubljen, te mu je podrška lijepe brinete bila od velike važnosti tokom tih teških dana, kroz koje je cijela porodica prošla, a po svemu sudeći u pitanju je djevojka po imenu Anastasija Dijanović, piše Blic.

Djevojka Marka Bijelića bila je uz porodicu i tokom koncerta Dragane Mirković, kada su se svi svojski potrudili da pokažu da je sve u najboljem redu, kako bi Dragana smogla snage da do kraja večeri bude potpuno predana koncertu i pevanju.

Na njenom profilu na Instagramu piše da se Anastasija bavi grafičkim dizajnom, a u junu ove godine trebalo bi da napuni 22 godine,

(Novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije