Scena

Peja: Ja sam ceo život bio razveden

Peja: Ja sam ceo život bio razveden
Foto: Youtube/Printscreen | Peja: Ja sam ceo život bio razveden

​ Zoran Pejić Peja nedavno je zatekao javnost kada je saopštio da se razveo od supruge Dragane. Iako nijedan rastanak nije lak, Peja je sve podnio kao zreo odrastao čovjek koji trenutno uživa u solo životu i posvećen je svom poslu u kome je izgradio ozbiljno ime na estradi.

U jeku estradnih razvoda Harisa Džinovića od Meline i Dragane Mirković od Tonija, mediji ne prestaju da iznose nove detalje o njihovim odnosima, a u svojoj emisiji “Pesmom za dušu“, Peja je dao svoj sud o teškim situacijama koje mogu da snađu svakog čovjeka.

“Ne treba odustajati u životu, treba ići dalje i dalje i koliko god puta da padnemo treba da ustanemo i da se dignemo. Iza ćoška je možda baš ono što name nedostaje”, iskren je Pejić.

Iako kažu da je razvod jedna od najtežih situacija u životu svakog čovjeka, Peja je o svom ljubavnom životu govorio sa osmijehom na licu.

“Mogu da kažem da sam ja ceo život bio razveden. U stvari bio sam oženjen pet, šest godina i to je to. Kao momak živim, tako da sve u svemu dobro je. Čovek se na dobro jako brzo navikne”, istakao je nedavno za Grand.

Podsjećamo, voditelj je otkrio i kako se u miru rastao od bivše supruge.

“Rastali smo se uz jednu kaficu, seli smo ujutru i svako je krenuo svojim životom. Ne zamerite što je ovako javno govorim, ali da ne bih svima objašnjavao pojedinačno. Nema tu nikakvog prljavog veša, ničeg lošeg, rastali smo se kao veliki prijatelji i drugari”, otkrio je Peja.

(Grand.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije