Scena

Pjevačica iz Hrvatske nastupila na srpskom izboru "Pjesme za Evroviziju" (VIDEO)

Pjevačica iz Hrvatske nastupila na srpskom izboru "Pjesme za Evroviziju" (VIDEO)
Foto: Printscreen Video | Pjevačica iz Hrvatske nastupila na srpskom izboru "Pjesme za Evroviziju" (VIDEO)

Nakon što je Hrvatska odabrala svog predstavnika za Evroviziju, Srbija će isto učiniti i ovog vikenda, a u utorak je održana i prva polufinalna veče.

Među kandidatima koji su se predstavili prvu veče bila je i jedna Hrvatica, pjevačica Martina Vrbos, koja je nastupila s pjesmom ''Da me voliš''.

Pjevačica je nosila dugu crnu čipkastu haljinu, a cijelu odjevnu kombinaciju uparila je s upečatljivim crvenim ružem.

"Gledala sam Doru. Jako mi se sviđa Baby Lasagna. Što se tiče ostatka pjesama, vjerujem da će se potruditi sljedeće godine izabrati bolje izvođače, bolje pjesme, ali je njihov izbor ove godine apsolutno najbolji. Thumbs up za Baby Lasagnu. Nadam se da ćemo se sresti u Malmeu dok ja predstavljam svoju Srbiju, a on moju Hrvatsku", rekla je Martina za srpske medije prije nastupa, prenosi dnevnik.hr

U finale nije prošla, a plasirali su se Breskvica, Zorja, Keni nije mrtav, Marko Mandić, Bojana i David, M.ira, Lena Kovačević i Hristina.

Podsjetimo, pjevačica iz Rijeke već nekoliko godina živi u Beogradu, a nedavno je postala meta kritičarima zbog toga što se sa svojom pjesmom prijavila za to takmičenje.

Nakon što ju je voditelj najavio u jednoj emisiji na srpskoj televiziji, Vrbos je poručila:

''Od večeras me možete zvati Martina Srbos, a ne Vrbos!'' rekla je ona.

Nakon toga je spomenula i kako se prijavljivala i na hrvatski izbor za Evrosong, Doru, ali da nikada tamo nije prošla, pa se odlučila okušati i u Srbiji.

Ona se povodom toga oglasila na svom Instagramu i otkrila svoje mišljenje o svemu.

"Ja sam Martina Vrbos, umjetnica, pjevačica. Jeste li znali da umjetnici nemaju porijeklo, zemlju, državljanstvo i nacionalnost? Jeste li znali da umjetnici ne znaju ni za boju kože? Jeste li znali da je umjetnicima u glazbenoj industriji, kojoj ja pripadam, muzika jedina religija? Ako niste, vrijeme je da i mediji i svi ostali shvate da (potencijalno) Srbiju na Eurosongu u Malmöu neće predstavljati Hrvatica, već pjevačica, umjetnica koja je u klubu Quincy Jones pjevala pred velikim glazbenim imenima u publici i nisu me pitali tko sam i odakle sam, već su aplaudirali MUZICI koju sam pjevala cijelu minutu. Sada vi meni recite tko sam ja i tko će, u slučaju da pjesma "Da te volim" pobjedi, predstavljati Srbiju u Malmöu", napisala je Martina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije