Scena

Pogledajte šta je Darko Lazić poklonio supruzi za rođendan (FOTO)

Pogledajte šta je Darko Lazić poklonio supruzi za rođendan (FOTO)
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL | Pogledajte šta je Darko Lazić poklonio supruzi za rođendan (FOTO)

Darko Lazić važi za jednog od najtraženijih pjevača na našim prostorima, pa ne čudi što mu njegovi honorari, kao i bakšiš koji dobije tokom nastupa, obezbjeđuju ogromnu svotu novca kako bi živio lagodnim životom.

Pjevač je oduvijek bio galantan kada su u pitanju pokloni izabranicama, ali se za svoju suprugu Katarinu posebno "otvorio" i kupio joj novi auto vrijedan nekoliko desetina hljada evra.

Darko joj je, pored toga, poklonio i veliki buket cvijeća, a zatim napravio fotografiju koju je objavio na svom Instagram profilu uz pjesmu "Za tebe uvijek biću tu" od Dade Polumente.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podsjetimo, Darko i Katarina su prošle godine izgovorili sudbonosno "da", a pjevač je nakon svadbe priznao da je konačno poronašao ženu svog života.

"Oduvek sam maštao o tome da napravim svadbu, jer sam pevao na silnim svadbama, a nikako da napravim svoju. To je za mene zaista poseban doživljaj, a ako me pitate za lični uspeh, ja se od moje supruge ne razdvajam. Sve što radimo, radimo zajedno i sve zajedno obeležavamo", rekao je Darko nedavno za "Grand".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije